Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

NODERĪGI: Rīgas pirmklasnieki ar vecākiem 1. septembrī minibusos varēs braukt bez maksas

© Lauris Aizupietis, F64 Photo Agency

Turpinot pērn aizsākto tradīciju, arī šogad pilnsabiedrība “Rīgas mikroautobusu satiksme” (RMS), 1. septembrī Rīgas 1. klašu skolniekiem un viņu vecākiem ir sarūpējusi īpašu pārsteigumu – bezmaksas braucienus minibusos, lai nokļūtu uz skolu un atpakaļ mājās.

Pagājušajā gadā iespēju braukt bez maksas minibusos, izmantoja vairāk nekā 540 pirmklasnieku un viņu vecāki. Šī ir vēl viena mērķgrupa, kuru RMS atbalsta sociālās korporatīvās programmas ietvaros “Atbalsts izglītībai”.

Pilnsabiedrības “Rīgas mikroautobusu satiksme” komercdirektors Vitālijs Komars uzsver, ka: “Mums ir patiess prieks, ka pagājušo gadu rīdzinieku ģimenes ar saviem pirmklasniekiem, pozitīvi ir novērtējušas RMS iniciatīvu. Par to liecina arī lielais ģimeņu skaits, kas izmantoja šo iespēju.RMS arī šajā 2016./2017. mācību gadā turpinās sniegt atbalstu izglītības nozarei, atbalstot studentus - izcilniekus un Rīgas pedagogus.”

1.septembrī bez maksas minibusos varēs braukt gan 1. klases skolnieks, gan vecāks, kurš pavadīs mazo pirmklasnieku uz skolu un mājām. Lai nerastos pārpratumi, lūgums vecākiem paņemt līdzi bērna dzimšanas apliecību un savu pasi vai ID karti, kas būs jāuzrāda minibusa vadītājam.