Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgas domes opozīcija pieprasa sasaukt ārkārtas komitejas sēdi

© F64

Nacionālā apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) un partijas "Vienotība" Rīgas domes frakciju deputāti ir nosūtījuši vēstuli domes Satiksmes un transporta komitejas vadītājam ar prasību sasaukt komitejas ārkārtas sēdi, aģentūru LETA informēja nacionālās apvienības pārstāve Evija Vaikina.

Deputāti prasa sēdes darba kārtībā iekļaut Rīgas domes Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītāja Emīla Jakrina ziņojumu par remontdarbu situāciju Rīgas ielās un plānotajiem pasākumiem, lai uzlabotu Satiksmes departamenta darbu un remontdarbu plānošanu.

"Remontdarbu plānošana un izpilde Rīgas ielās nenotiek tādā veidā, kā tam Rīgā būtu jābūt, ņemot vērā pilsētas lielumu un transporta plūsmas. Rīgas domes vadība šobrīd izvairās no politiskās atbildības par esošo situāciju. Tādēļ mēs vēlamies klātienē dzirdēt atbildīgās izpildinstitūcijas vadošās amatpersonas detalizētus paskaidrojumus," ārkārtas sēdes sasaukšanu komentē Satiksmes un transporta komitejas deputāts Jurģis Klotiņš.

Rīgas domes opozīcijas deputāti domes vadībai jau agrāk norādīja uz trūkumiem Satiksmes departamenta darbībā un 5.jūlijā ārkārtas domes sēdē prasīja atstādināt departamenta direktoru Vitāliju Reinbahu, atgādināja Vaikina.