Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Brīvdienās Rīgā publisko pasākumu laikā ierobežos satiksmi

© Mārtiņš Zilgalvis, F64 Photo Agency

Rīgā 21.augustā un 22.augustā saistībā ar konstitucionālā likuma "Par Latvijas Republikas valstisko statusu" pieņemšanas 25.gadadienai veltītiem pasākumiem un astoņu valstu parlamentu priekšsēdētāju konferenci tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība.

Satiksmes ierobežojumi tiks noteikti Reimersa ielā no 20.augusta līdz 22.augustam, kā arī 21.augustā laukumā pie Saeimas ēkas Jēkaba ielā, posmā no Klostera ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, Herdera laukumā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī pie Brīvības pieminekļa un laukumā pie Brīvības pieminekļa, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

22.augustā no plkst.7 līdz 18 satiksmes ierobežojumi tiks noteikti Valguma ielā un Uzvaras bulvāra posmā no Valguma ielas līdz Akmens tiltam, bet no plkst.16.30 līdz 18 - Krišjāņa Valdemāra ielas posmā no Andreja Pumpura ielas līdz Elizabetes ielai.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, izņemot operatīvo transportu, diplomātiskā korpusa transportlīdzekļus un transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm, tiks aizliegta no 20.augusta plkst.7 līdz 22.augusta plkst.19 Reimersa ielas abās pusēs, posmā no Raiņa bulvāra līdz Oskara Kalpaka bulvārim.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana būs aizliegta 21.augustā no plkst.7 līdz 15.30 Aspazijas bulvāra abās pusēs, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu, un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra abās pusēs, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu. Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana 21.augustā būs aizliegta arī Doma laukumā, bet 22.augustā no plkst.7 līdz 18 - Valguma ielas labajā pusē, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai.

Sabiedriskā transporta satiksme tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.