Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgā šodien jārēķinās ar ievērojamiem satiksmes ierobežojumiem

© F64

23.jūlijā no plkst.8.00 līdz plkst.16.00 notiks Rīgas MTB velomaratons. Tā laikā jārēķinās ar iespējamiem satiksmes ierobežojumiem.

Tā maršruts: Rīgas motormuzejs-Šmerļa iela-Malienas iela-Celmu iela-Mežciema iela-Juglas iela-Mazā Juglas iela-Juglas iela-Biķernieku iela-Hipokrāta iela-Sergeja Eizenšteina iela-Rīgas motormuzejs. Ņemt vērā, ka norādītajā laikā šajā maršrutā tiks ierobežota vai nepieciešamības gadījumā slēgta transportlīdzekļu satiksme.

Saistībā ar MTB velomaratonu 5. un 21. maršruta autobusi no plkst. 10:45 līdz 15:00 kursēs pa izmainītu maršrutu abos virzienos.

5. maršruta autobusi no Mežciema kursēs pa Hipokrāta ielu, Gaiļezera ielu, S. Eizenšteina ielu un tālāk pa maršrutu. Uz Mežciemu autobusi kursēs pa maršrutu līdz S. Eizenšteina ielai, tālāk pa S. Eizenšteina ielu, Gaiļezera ielu, Hipokrāta ielu līdz galapunktam Mežciemā.

21. maršruta autobusi no Juglas kursēs pa Juglas ielu, Malienas ielu, Hipokrāta ielu, Gaiļezera ielu, S.Eizenšteina ielu, Šmerļa ielu un tālāk pa maršrutu. Uz Juglu autobusi kursēs pa maršrutu līdz Šmerļa ielai tālāk pa Šmerļa ielu, S. Eizenšteina ielu, Gaiļezera ielu, Hipokrāta ielu, Malienas ielu, Juglas ielu un tālāk pa maršrutu.

14., 18. trolejbusa un 14., 15., 19., 29. un 31. autobusa maršrutos iespējami kavējumi.

Minētajā laika posmā pasažieri, kuri lieto abonementa biļetes braukšanai mainītajos autobusu maršrutos, lai nokļūtu līdz nepieciešamajam galapunktam, drīkstēs tās izmantot citos autobusu maršrutos, braucienu nereģistrējot.