Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgas mērs novērtē paveiktos darbus Barona ielā

© facebook.com/ Kaspars Zandbergs‎

Kā zināms, tad jau kopš pagājušā gada Rīgā uzsākta Kr.Barona ielas pārbūve. Kamēr cilvēki sociālajos tīklos turpina ziņot par strādnieku nepabeigtajiem darbiem, tikmēr sociālajos tīklos tiek atgādināts, ka jau sestdien, 28.maijā, tiks rīkots publisks velojoslas pieņemšanas pasākums.

Aptuveni pirms mēneša Rīgas mērs Nils Ušakovs sociālajā tīklā facebook rakstīja, ka aicina visus piebiedroties kopīgā braucamās daļas remontdarbu kvalitātes pieņemšanā. Tikmēr kāds vērīgs aculiecinieks sociālajā tīklā facebook ievietojis ierakstu, kurā norāda, ka Rīgas mērs izmēģinājuma braucienā pa Kr.Barona ielu devies jau šonedēļ.

Ieraksta autors stāsta, ka Rīgas mēra padotie arī atskaitījušies par paveikto. Tāpat viņi mēģinājuši pārliecināt, ka jābruģē arī Lāčplēša iela, jo tā būšot ērtāk remontēt apakšzemes komunikācijas.

Par to, kas notiks ar Lācplēša ielu vēl tiks lemts, tomēr tie, kuri sestdien vēlas doties kopīgā remontdarbu kvalitātes pieņemšanā plkst.12.00 aicināti pulcēties pie LU ekonomikas fakultātes. Tālāk visi velobraucēji dosies līdz VEF tiltam un atpakaļ.