Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Sastrēgumus Rīgā prognozē arī vakarā

© F64

Rīgas domes Satiksmes departaments šorīt mikroblogošanas vietnē twitter ziņoja, ka satiksme Rīgā ir lēnāka nekā ierasts. Lai gan departaments to skaidroja ar pirmssvētku laiku, mikroblogošanas vietnes twitter lietotāji steidza atbildēt, ka tā vis varētu nebūt.

Šorīt no rīta ļoti daudziem autobraucējiem ceļā uz darbu vaijadzēja pavadīt vairāk laika nekā ierasts. Piemēram, šorīt uz Dienvidu tilta nobrauktuves, avarējot kravas automašīnai, uz ielas bija sabiruši graudi. Tāpat twitter lietotāji ziņoja, ka uz Vef tilta salūza trolejbuss, bet vēl citviet Rīgā sastrēgums radīja plānotie ielu remontdarbi.

Neatkarīgā jau vēstīja par remontdarbiem Brīvības, Pērnavas un Senču ielu krustojumā. Viens caurums asfaltā jau uztaisīts, un pāris joslu satiksmei atņemtas, bet šis ir tikai sākums. Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka sākotnēji tiek slēgtas divas joslas virzienā prom no centra un viena - uz centru. Savukārt no 3. maija līdz pat jūnija beigām šajā krustojumā paredzēti vēl būtiskāki ierobežojumi. Arī autostāvvietas ielas malā slēgtas.

Jau no 3. maija no plkst. 20.00 līdz 5. maijam plkst. 6.00 transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt Andreja Pumpura ielas posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Jura Alunāna ielai.

Sakarā ar siltumtīklu pārbūves darbiem no 2. līdz 16. maijam ir ierobežota transportlīdzekļu satiksme (slēgts kreisais pagrieziens virzienā uz Salu tiltu) Satekles ielas un Lāčplēša ielas krustojumā.

Sakarā ar ielas seguma atjaunošanas darbiem no 25.aprīļa līdz 22.maijam ir ierobežota transportlīdzekļu satiksme Krišjāņa Barona ielas un Dzirnavu ielas krustojumā.

Sakarā ar siltumtīklu pārbūves darbiem no 22.aprīļa līdz 13.maijam ir ierobežota transportlīdzekļu satiksme Bruņinieku ielā, posmā no ēkas Bruņinieku ielā 35 līdz ēkai Bruņinieku ielā 43.

No 28.aprīļa. līdz 5.maijam ir slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot sabiedrisko transportu) Krišjāņa Barona ielas un Bruņinieku ielas krustojumā.