Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Aculiecinieki šokēti par pašvaldības policijas attieksmi pret bezbiļetnieci

© facebook

Kāda aculieciniece sociālajā tīklā facebook dalījusies ar ierakstu, kurā pastāsta par kādu nepatīkamu atgadījumu, kurā kārtējo reizi iesaistīti sabiedriskā transporta biļešu kontrolieri un pašvaldības policija.

Sieviete raksta, ka 30.aprīlī viņa bijusi aculieciniece tam, kā no sabiedriskā transporta izsēdināta aptuveni 18 gadus veca meitene, kurai braukusi bez biļetes. Meitenei nav bijuši nekādi dokumenti, viņa ar varu saslēgta rokudzelžos un četri pašvaldības policijas darbinieki ar varu meiteni mēģinājuši "iedabūt" policijas busiņā.

Aculieciniece stāsta: "Meitene apgūlās uz zemes busiņa aizmugurē un ieķērās busiņa apakšā.Visi 4 mēģināja izvilkt viņu no busiņa apakšas.Redzot, ka viņa sagriezusies tā, ka mugura vairs nav uz zemes, viens no policistiem uzspieda viņai ar kāju uz muguras.Tad, kad mēs, vairākas sievietes sākām aizrādīt, ka 4 uz vienu meiteni uzbrukuši un ka tā darīt nedrīkst, saņēmām bļāvienus no visiem iesaistītajiem varas pārstāvjiem, ka viņa neuzrāda nekādu dokumentu un nemaksā sodu."

Stāsta beigās sieviete, kura bija visu šo notikumu aculieciniece informē, ka policisti viņai draudoši nākuši virsū un likuši beigt fotografēt.