Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

IESKATIES: Traģiski beidzas pirkums no suņu "hobijaudzētājiem"

© Nikola Patrisija Kripe

Kāda sieviete sociālajā tīklā facebook ziņo, ka ātri vien pēc kucēna nopirkšanas no suņu "hobijaudzētājiem" mīlulis nomiris. Kucēns pārāk ātri atņemts mātei, nav pārbaudīts viņa veselības stāvoklis, nav veiktas arī nepieciešamās vakcīnas. Tiek brīdināti arī citi jaunie saimnieki, jo arī pārējiem mazuļiem no šī metiena varētu draudēt šāds liktenis.

"Vai tiešām tā nauda ir dzīvības vērta? Vai tiešām ir tik grūti paturēt jūsu mīluļa atvasi līdz tiem diviem mēnesīšiem un uztaisīt to pirmo poti? Nu vismaz paturēt pie mammas piena vēl kādu brītiņu ,lai imūnsistēma dara savu... Nu nepārdodiet mazos bērneļus, kas knapi iet un tikko ir atvēruši acis!

Protams, vaina ir arī tajā pircējā, kurš ar labo sirdi kustonīti vēlas paglābt ,ātrāk paņemt mājās, jo bezatbildīgie hobija audzētāji (nerunāju par visiem) saka, ka viss ir labi un viņš ir gatavs doties! Pienu vairs neēd! Esot ņiprs!

Bildē redzamais mazais bērniņš slimo ar parvo. Burtiski divas dienas atpakaļ nopirkts, mēnesi/pusotru nācis no mammītes miesām [...] Nakts noraudāta, šprices, sistēmas un vēl sazin kas. Mazais pekausis izkāmējis.  [...]
Sunītis pirkts Mārupē, Neļķu ielā, iespējams, ka slims viss metiens.
Varbūt ir vēl kāds, kurš iegādājies tur taksīti pēdējās nedēļas laikā? Lūdzu uzrakstiet, padodiet kādu ziņu kā ar veselību un aizvediet lieku reizi pie vetārsta! Cilvēki esiet uzmanīgi, esiet atbildīgi un sargiet sevi un savus četrkājainos draugus !" raksta Nikola Patrisija Kripe.