Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Vecrīgas tirdziņa atklāšanas pasākumā piedalīsies Lauris Reiniks

© f64

No šodienas līdz pat 8. janvārim Doma laukumā darbosies Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš.

Oficiālā tirdziņa atklāšana paredzēta rīt, 29. novembrī plkst. 17:00 Doma laukumā. Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņa atklāšanas pasākumā piedalīsies tubu kvartets Magic 4, bērnu vokālās studijas „Knīpas un Knauķi” dziedātāji. Tāpat gaidāma arī dziesmu popūrija no Jāņa Lūsēna un Ineses Zanderes mūzikla „Sniega karaliene”, kuru dziedās Kristīne Zadovska, Andris Ērglis un Uģis Roze. Pasākumu vadīs Lauris Reiniks.

Jāpiezīmē, ka Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņa darbības laikā vienmēr daļa ienākumu tikusi ziedota labdarībai. Un organizatori norāda - arī šogad katram ir iespēja darīt labu un svētkos apdāvināt ne tikai sev tuvākos, bet arī līdzcilvēkus, kuriem dzīve izvērtusies citādāka

.

“Pērn labdari bija parūpējušies par 134 kilogramiem latu un santīmu, kas nonāca Bērnu slimnīcas fondā un kuru kopējā vērtība bija 2106 eiro un 31 cents. Iepriecināsim viens otru arī šogad! Meklē ziedojumu lādi tirdziņa teritorijā un nepalaid garām silto Kaķu labdarības mājiņu – varbūt tieši Tevi gaida kāds no murrājošās runču ģimenes,” teikts Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņa mājaslapā.