Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

UZMANĪBU: Agresīvs vīrietis uzbrūk meitenēm Juglā

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Sociālajā tīklā facebook ievietots kāds satrauktas meitenes ieraksts, kurā viņa pastāsta par kādu nepatīkamu notikumu dodoties mājās no sabiedriskā transporta. Pa ceļam uz mājām Juglā, Rīgā, sievietei uzbrucis kāds svešinieks.

Sieviete sociālajā tīklā facebook raksta: "Ja aizvakar tikai lasīju, tad vakar uz savas ādas pārliecinājos, ka pat 500m garš ceļš no pieturas līdz mājai var būt negaidītu un nepatīkamu pārsteigumu pilns. Izkāpjot no transporta katrs gājējs devies savās gaitās. Kad mēroju ceļu uz mājām redzēju, ka ielu no sāna šķērsos vīrietis, kas ne ar izskatu, ne uzvedību lieki sev uzmanību nepievērš. Tā nu turpināju savu ceļu, līdz dzirdēju apavu klaudzoņu, kas tuvojas. Griežos, lai atskatītos, un tieši man aiz muguras izstieptās rokās uz galvas tiek likta virsjaka, ko vīrietis paspējis jau novilkt."

Pēc sitiena vīrietim ar elkoni, sieviete to nogāzusi zemē un paspējusi pielekt kājās. Sieviete norāda, ka sen viņa nebija tik ļoti skrējusi uz mājām. Ierodoties mājās viņa nedaudz nomierinājusies, sapratusi, ka nobrāzumi, kas iegūti salīdzinot ar visu pārdzīvoto ir vien nieks. 

Ieraksta autore aicina uzmanīties un pievērst uzmanību pat solīda paskata cilvēkiem. Jāatgādina, ka pēc ieraksta var noprast, ka nepatīkamais incidents noticis Rīgā, Juglas apkārtnē.