Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Ārzemnieku ballīte Rīgā nepilngadīgai valmierietei beidzas ar pārgrieztu rīkli

© tvplay

Traģiski beigusies kādas nepilngadīgas valmierietes ciemošanās pie ārzemju studentiem kādā Rīgas dzīvoklī.

Ceturtdien, 27. augustā, Čaka ielā pie ārzemju studentiem ciemos bija ieradušās divas nepilngadīgas meitenes. Tur viena no meitenēm, 16. gadus veca valmieriete, gājusi bojā. Kā ziņo policija, meitene mirusi no grieztas brūces kaklā, neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta ierašanās brīdī. Tad mediķi sazinājušies ar policijas darbiniekiem, kuri veikuši tālāku izmeklēšanu.

Valsts policijas pārstāvji pauž, ka, visticamāk, šeit noticis traģisks negadījums.

 „Veicot notikuma vietas apskati un uzklausot liecinieku liecības, kā arī veicot šo personu pārbaudi, nekas neliecināja par noziedzīgu nodarījumu. Visticamāk, noticis traģisks nelaimes gadījums – vairāki jaunieši dzīvoklī skraidījuši, un meitene neveiksmīgi uzskrējusi stikla durvīm, kritusi un sagriezusies ar saplīsušā stikla lauskām. Pēc notikušā jaunieši nekavējoties izsaukuši ātro palīdzību un, telefoniski konsultējoties ar mediķiem, visiem spēkiem centušies palīdzēt meitenei līdz mediķu ierašanās brīdim. Diemžēl gūtais ievainojums bijis ļoti smags un meitene nomirusi,” rakstīts Valsts policijas oficiālajā facebook profilkā.

Savukārt raidījums „Degpunktā”, atspoguļojot šo notikumu, ziņojis, ka kaimiņi esot novērojuši – minētie ārzemnieki esot ļoti austrumnieciska paskata, turklāt bijuši visai skaļi un trokšņaini. Pēc Valsts policijas domām, sižets radījis nepareizu priekšstatu par notikušo traģēdiju.

„Šobrīd policijas rīcībā nav informācijas, kas norādītu uz notikušu noziedzīgu nodarījumu. Tādēļ policija pauž neizpratni par vakar, 2. septembrī, raidījuma “Degpunktā” sižetā izskanējušo informāciju, kas notikušo traģisko nelaimes gadījumu pārliecinoši dēvē par “neoficiālo versiju” un kopumā rada iespaidu, ka pret jaunieti mēģināts izdarīt pat vairākus noziedzīgus nodarījumus,”  norādīts Valsts policijas facebook lapā.