Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

SATRAUCOŠI: Rīgā vīrietis transporta pieturās izseko meitenes

Attēlam ir ilustratīva nozīme © wvforum.uk

Sociālā tīkla facebook lietotāji dalās ar kādas satrauktas meitenes ierakstu. Viņas ieraksta galvenais mērķis ir brīdināt meitenes, lai tās sargā sevi.

Meitene sociālajā tīklā facebook raksta: "MEITENES - SARGIET SEVI!!!! Slokas iela 14 , 5. un 4. tramvaja pietura.Tā kā mana darba diena šovakar beidzās vienpadsmitos, un čammājoties no darba izgāju puss stundu pirms pusnakts, nokļūstot iepriekšminētajā pieturā, līdz tramvajam man nācās gaidīt apmēram minūtes divdesmit. Iekārtojos uz soliņa, un spaidot telefonu gaidīju, līdz kamēr pie manis piebrauca balts busiņš,ar tonētiem logiem, busiņā tikai šoferis - vīrietis, nedaudz apaļīgu seju, tā ap gadiem 23 - 28, latvietis, un vairākkārt prasīja, vai mani nevajag aizvest, ko es tur vispār darot, un vai man esot iespējams iepatikties, pa vidu "sarunai" smējās, koķetēja.Vienā brīdī aktīvi sāka rosīties pa mašīnu, taču paldies Dievam ārā neizkāpa, pēc tam, kad bija sapratis, ka nekur es ar viņu kopā nedošos - aizbrauca Centra virzienā."

Meitene turpina stāstu un norāda, ka tieši šajā dienā nedaudz kavējies viņas tramvajs, kā rezultātā viņa ievērojusi, ka baltais busiņš atkal atgriežas pieturvietā. Iekāpjot tramvajā meitene pamanīja, ka auto apmēram divas pieturas sekojis tramvajam, tad pazudis. Meitene izkāpusi no tramvaja un devusies uz savu mājvietu, kas ir vienas minūtes attālumā un aizdomīgo auto vairs nav redzējusi, taču ieejot mājā dzirdējusi, ka auto piebrauc pagalmā. 

Meitene vēlreiz atgādina: "Mīļās meitenes sargiet sevi! Gadījumos, kad notiek šāda tipa lietas - Jums NEKAD nebūs laika piezvanīt apsolūti nevienam, kas varētu jūs glābt!Neviena bezmaksas iespēja tikt mājās NAV Jūsu goda, drošības vai pat dzīvības vērta! Ja kāda no Jums, mistisku iemeslu dēļ, sadomās iekāpt kādā no šīm ''uzticamajām'' mašīnām - Jums nepalīdzēs ne asaru, ne piparu gāze - rezultātā nositīsieties gan pašas, gan ''izpalīdzīgais'' šoferis!