Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Ar konservu attaisāmo sabojā BMW

© Publicitātes foto

Rīgā, Zolitūdē kādā stāvlaukumā pagaidām nenoskaidroti ļaundari ar parastu konservu kārbu attaisāmo sabojājuši automašīnas BMW durvis, lai iekļūtu salonā un pēc tam nozagtu auto lukturus, liecina If Apdrošināšanā saņemts KASKO atlīdzības pieteikums.

16. augustā Rīgā, Zolitūdē no kādas neapsargātas autostāvvietas, kurā uzņēmums atstāj savas automašīnas, autozagļi ar parastu konservu kārbu attaisāmo sabojājuši 2012. gada izlaiduma BMW 740 durvis, lai iekļūtu salonā un, atverot motora pārsegu, nozagtu auto lukturus. Visticamāk, zagļi tā rīkojušies, lai, iekļuvuši salonā, varētu atslēgt signalizāciju un netraucēti apzagt automašīnu.

“Automašīnai ir nozagti priekšējie lukturi, kā arī sensori un vēl vairākas detaļas. Tāpat vadītāja pusē sabojātas durvis un automašīnas priekšējais atdurstienis. Šobrīd aprēķinātā KASKO remontdarbu tāme, lai atjaunotu sabojāto automašīnu, ir 11 800 eiro. Jāpiebilst, ka vairākas reizes gadā no klientiem saņemam atlīdzību pieteikumus par automašīnām nodarītiem bojājumiem, kas nodarīti ar vienkāršu konservu attaisāmo, ar kura palīdzību sabojāta virsbūve, lai iekļūtu salonā vai zem motora pārsega,” informē If Apdrošināšana Transporta atlīdzību daļas vadītājs Pāvels Valainis.