Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgā atzīmē krūšu veselības dienu

© F64

Šodien, 23.maijā, krūšu veselības informatīvās kampaņas „Pārbaudi krūtis, lai dzīvotu!” ietvaros pie Brīvības pieminekļa (plkst. 13:00) notiks krūšu veselības diena, kas noslēgsies ar rozā lentītes gājienu „Ejam kopā, lai dzīvotu!" (plkst. 14:30), kopīgi dodoties līdz „Arēna Rīga", kur vērosim īpašu labdarības basketbola spēli (plkst. 16:00) starp Latvijas un Ķīnas sieviešu basketbola izlasēm. Gājiena dalībniekiem ieeja spēlē bez maksas.

Pie Brīvības pieminekļa sācies koncerts un informatīvi izklaidējošas aktivitātes. Plkst. 14:30 pūtēju orķestra pavadībā tiks uzsākts gājiens „Ejam kopā, lai dzīvotu!” no Brīvības pieminekļa uz Arēna Rīga. Plkst. 16:00 Arēna Rīga notiks īpaša labdarības basketbola spēle starp Latvijas un Ķīnas sieviešu basketbola izlasēm.

Šogad pirms spēles "Arēna Rīga" notiks īpašs pasākums– Latvijas veļas ražotāja "Lauma Lingerie" modes skate sadarbībā ar Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federāciju un stilisti, multimākslinieci, make - up treneri Annu Zīriņu.