Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Pār Vanšu tiltu satiksmes plūsma pagaidām normāla

© F64

Šorīt ap plkst.7 satiksmes plūsma pār Vanšu tiltu Rīgā abos virzienos ir normāla un nekādi sastrēgumi tuvējās ielās neveidojas, novēroja aģentūra LETA.

 

Automašīnas bez aizķeršanās šķērsoja Vanšu tiltu. Palēnināta satiksme sākās tikai Vanšu tilta centra pusē apmēram pie Latvijas Bankas ēkas.

Savukārt Akmens tilta rajonā šorīt ap plkst.7 automašīnu gandrīz vispār nebija un kursēja tikai sabiedriskais transports.

LETA jau ziņoja, ka ar Austrumu partnerības samitu saistīto satiksmes ierobežojumu dēļ tieši Vanšu tilta Pārdaugavas pusē vakar no rīta veidojās ievērojams satiksmes sastrēgums, kamēr Akmens tilts privātajām automašīnām vispār bija slēgts.

Krietni lēnāka transporta plūsma vakar bija arī citviet Rīgā, īpaši, šķērsojot Daugavu. Tiesa, lielākie sastrēgumi sākās mazliet vēlāk - pēc plkst.8.

Kā liecina informācija portālā "balticmaps.eu", šorīt ap plkst.7 satiksmes plūsma ir normāla visā Rīgā, mazliet lēnāka tā ir vienīgi atsevišķos Stabu ielas un Elizabetes ielas posmos, kā arī, nobraucot no Salu tilta, virzienā uz Rīgas centru.