Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgas velobraucēji par CSDD lēmumu: Mums vēl gribas dzīvot

@varisvv: "Es uz pauzes… Aicinājums uz vardarbību? MT @marisjonovs: Ļoti gribētu @CSDD_LV un @Valsts_policija komentāru par šo " © @varisvv

Saskaņā ar jaunajiem ceļu satiksmes noteikumiem velosipēdisti nedrīkstēs braukt pa ietvi, to darīt varēs tikai izņēmumu gadījumos- twitter lietotājiem par šīm izmaiņām ir dažādi viedokļi. Gājēji priecājas, savukārt velobraucēji pauž savu sašutumu, piesaucot arī galvaspilsētas nepārdomātos veloceliņus un to trūkumu.

@JanisKleperis: "Pilnīgs ananāss ir tas, kas izdomāja ka ar velo var braukt tikai pa brauktuvi. Kas ir bīstamāk, gājējiem velo 20km/h vai velo mašīnas 50km/h"

@milumsone: "Vilšanās. Zinot autobraukšanas kultūru, nekad nebraucu pa brauktuvi! "Saskaņā ar jaunajiem CSN velosipēdisti nedrīkstēs braukt pa ietvi.""

@PacNelabais: ""Velosipēdisti pa ietvi varēs braukt tikai izņēmuma gadījumos" Nu nē! Man vēl gribas dzīvot."

@EdvardsRatnieks: "Kāpēc nepamet pārliecība, ka aizliegums ar velosipēdiem pārvietoties pa ietvēm, nesīs daudzu cilvēku upurus?"

@IvarsNeiders: "Ņemot vērā gandrīz neesošo veloceliņu infrastruktūru, manuprāt, šie labojumi nav saprātīgi."

@IngmarsCaklais: "Reizē ar šo ir jāmaina arī sodi autovadītājiem, kas ignorē riteņbraucēju tiesības uz braucamās daļas. Un stingri!"

@milumsone: "Vilšanās. Zinot autobraukšanas kultūru, nekad nebraucu pa brauktuvi! "Saskaņā ar jaunajiem CSN velosipēdisti nedrīkstēs braukt pa ietvi.""

@lluckybird: "BEIDZOT!!! Turpmāk velosipēdisti pa ietvi varēs braukt tikai izņēmuma gadījumos"

@KSmiltens: "Sanāk, ka bērni līdz 14 gadu vecumam vairs ar velosipēdu braukt nedrīkst, jo uz ielas viņi atrasties līdz tam vecumam nav atļauts!"