Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgas satiksme avārijā cietušajiem apmaksās psihologu

© F64

Kā zināms vakar Rīgā, Kleistu ielā, noticis smags ceļu satiksmes negadījums - satiksmes autobusa un baļķvedēja sadursmē dzīvību zaudējis viens cilvēks, deviņi cilvēki nogādāti ārstniecības iestādē, bet divi cilvēki atteikušies doties uz slimnīcu. Iespējams, negadījuma brīdī autobusā atradušies vairāk cilvēku. Lai noskaidrotu papildus informāciju un "Rīgas satiksmes” viedokli par traģisko autoavāriju, nra.lv sazinājās ar SIA „Rīgas satiksme” preses sekretāru Viktoru Zaķi.

"Diemžēl precīzi dati par autobusā tajā brīdī esošo cilvēku skaitu vēl nav pieejami, taču zinot, kāda bija avārija un iedomājoties vien, kas pa triecienu tas bijis, pieļauju, ka autobusā nav atradušies ļoti daudz cilvēku, jo tad cietušo noteikti būtu bijis vairāk,” skaidro V. Zaķis.

Slimnīcā nogādāto pasažieru traumas ārsti klasificējuši kā vidēji smagas un cietušo skaitā bijis arī 6 gadus vecs bērns un 46 gadus vecais autobusa vadītājs. "Neatkarīgi no tā, ko pēc izmeklēšanas beigām atzīs par negadījumā vainīgo, vēlamies izteikt līdzjūtību visiem cietušajiem un to tuviniekiem. Zinot to, cik smaga avārija šī bijusi piedāvājam visiem negadījumā cietušajiem apmaksāt psihologa konsultācijas, ar kuru palīdzību būtu iespējams vieglāk tikt pāri piedzīvotājam. Gaidīsim negadījumā iesaistīto personu zvanus pa bezmaksas tālruni 80001919," nobeigumā min Zaķis.