Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgā sabiedriskais transports šodien un pirmdien kursēs pēc brīvdienu grafika

Lieldienās, no šodienas līdz 21.aprīlim, tiks noteiktas izmaiņas sabiedriskā transporta, autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbībā, kā arī darba dienu mēneša abonementa biļešu lietošanas kārtībā, informē pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis.

Šodien un pirmdien, 21.aprīlī, tramvaji, trolejbusi un autobusi kursēs pēc brīvdienu kustības grafika, bet minibusi šajās dienās kursēs pēc svētdienai paredzētā kustības saraksta.

Pasažieriem, kuri ir iegādājušies braukšanas kartes darba dienām, jāievēro, ka 18. un 21.aprīlī braukšanas kartes, kas paredzētas darba dienām, nav derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Nakts satiksmes maršruti tiks organizēti naktī gan naktī no 18.aprīļa uz 19.aprīli, gan naktī no 19.aprīļa uz 20.aprīli. Zaķis atgādina, ka nakts satiksmes maršrutos biļeti var iegādāties tikai pie transporta līdzekļa vadītāja un biļetes cena ir 1,50 eiro.

Šodien, svētdien un pirmdien Rīgas pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu pie Kongresu nama - tur par auto novietošanu būs jāmaksā. Savukārt rīt, 19.aprīlī, par autostāvvietu izmantošanu būs jānorēķinās kā sestdienā.

Iedzīvotāju ērtībām šodien, svētdien un pirmdien no plkst.10 līdz 16 darbosies tikai viens klientu apkalpošanas centrs Spīķeru ielā 1, bet pārējie klientu apkalpošanas centri šajās dienās būs slēgti. Savukārt rīt, 19.aprīlī, strādās visi klientu apkalpošanas centri pēc sestdienas darba grafika - no plkst.10 līdz 16, izņemot klientu apkalpošanas centru Brīvības ielā 49/53, kas attiecīgajā dienā būs slēgts.