Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Reģionos \ Jelgava

Tūrisma vakarā mācīs vienkāršas un gardas receptes piknika grozam

© publicitātes

24. aprīlī Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī notiks tematiskais tūrisma vakars „Vēderprieku baudīšana dabā”. Tūrisma vakara viesi, ģimenes restorāna „Hercogs” īpašnieks Andris Rūmītis un Jelgavas Amatu vidusskolas pavāru specialitātes skolotāja Aina Tāluma kopā ar skolas audzēkņiem, demonstrēs vienkāršas un gardas receptes piknika grozam.

Tematiskajā tūrisma vakarā aicināts ikviens interesents, kas šogad plāno doties piknikā vai izbraukumā zaļumos. Vakara gaitā Andris Rūmītis kopā ar Jelgavas Amatu vidusskolas audzēkņiem demonstrēs vairākas receptes vienkāršu un gardu uzkodu pagatavošanai. Tematiskā tūrisma vakara dalībniekiem būs iespējams uzzināt, kādus produktus vislabāk izmantot piknika cienasta gatavošanai un kā vieglāk tos pagatavot.

Pavāri pārsteigs ar vienkāršām un oriģinālām receptēm, gatavojot tādus ēdienus, kā aukstā baltā zupa, biešu lapu salāti ar kazas siera krēmu, mini kebabi ar vistas cepeti un tadziki mērci, kā arī citas gardas uzkodas. Tūrisma vakara apmeklētājiem būs iespēja iemācīties ēdienu pagatavošanu, degustēt pavāru veikumu un iegūtās zināšanas izmantot gatavojoties piknika sezonai.