Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Puspiecos no rīta Jēkabpilī atrod mazu zēnu, kas klīst pa ielām

Attēlam ir ilustratīva nozīme. © F64

Šonakt, pulksten 04.22, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī tika saņemta informācija no kādas sievietes, ka viņa pamanījusi trīs gadus vecu puisēnu, kas bez vecāku klātbūtnes viens pats klīst pa Rīgas ielu.

Drīz vien notikuma vietā tika sastapta arī puisēna māte.

Sieviete par notikušo informēja policiju. Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki noskaidroja puisēna dzīvesvietu, kas atradās turpat netālu. Drīz vien notikuma vietā tika sastapta arī puisēna māte, kas pēc sniegtās informācijas ap pulksten 1.00 gāja satikties ar draudzeni un puisēnu bija atstājusi vienu mājās. Puisēnu policijas darbinieki nodeva vecmāmiņai, par ko informēja Bāriņtiesu un Sociālo dienestu. Policijā uzsākta administratīvā lietvedība un bērna māte tiks saukta pie administratīvās atbildības par bērna aprūpes pienākuma nepildīšanu.

Policija vēršas pie iedzīvotājiem ar aicinājumu nebūt vienaldzīgiem un gadījumā, ja tiek pamanīts bērns, kurš viens klīst pa pilsētu vai kur citur, vai arī ja tas atrodas apstākļos, kas var viņam kaitēt, nekavējoties par to ziņot policijai, zvanot pa tālruni 110 vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Par minēto gadījumu policija izsaka pateicību Jēkabpils iedzīvotājai.