Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Valstī turpinās ceļu remonti; pēcpusdienā Pierīgā satiksme var būt palēnināta

© Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency

Plānojot nedēļas nogales braucienus, autovadītājiem jārēķinās, ka valsts autoceļu tīklā 80 objektos notiek būvdarbi un ir ieviesti satiksmes ierobežojumi. Ar pilnu būvdarbu karti var iepazīties VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC) mājas lapā www.lvceli.lv.

Piektdienas pēcpusdienā autobraucējiem jārēkinās ar to, ka Pierīgā, kā arī Jūrmalas un Saulkrastu virzienā satiksme var būt palēnināta, aicinām ieplānot papildu laiku ceļam vai arī izvēlēties braukšanai laiku ārpus sastrēhgumstundām.

Ilgstošā sausā laika dēļ uz grants autoceļiem turpina pastiprināti veidoties putekļi, tāpēc aicinām autovadītājus ievērot atbilstošu distanci un braukšanas ātrumu, lai izvairītos no negadījumiem. Latvijā vairāk kā puse no valsts autoceļiem ir ar grants segumu, no tiem lielākā daļa ir vietējās nozīmes ceļi.

Turpinās būvdarbi uz Rīgas apvedceļa (A4) Salaspils pusē posmā no Avotiem līdz pārvadam pār dzelzceļu pie Daugavpils šosejas (A6). Tur ir ievērojami satiksmes ierobežojumi, kuru dēļ satiksme ir stipri palēnināta. Gan tranzīta transportam, gan vietējiem iedzīvotājiem iesakām izvēlēties apbraucamos ceļus. Remontdarbus uz Rīgas apvedceļa iespējams izbraukt nepilnā stundā:

- ceļa Ulbroka-Ogre (P5) krustojumā ar Rīgas apvedceļu drīkst braukt tikai taisni, nogriešanās uz apvedceļu ir aizliegta;

- apvedceļa remontposmā ir četri luksoforu posmi, nepieciešamības gadījumā satiksmi organizē regulētāji;

- uz tilta pār Mazo Juglu ir platuma ierobežojums 3,5 m.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā