Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Pilnā sparā notiek ceļu remontdarbi; noskaidro, kur būs palēnināta satiksme

© Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency

Valsts autoceļu tīklā ir atsākušies remontdarbi un autobraucējiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, kas ieviesti būvdarbu laikā. Pilna būvdarbu karte ir pieejama VAS "Latvijas Valsts ceļi" mājas lapā www.lvceli.lv.

Pierīgā lielākie satiksmes ierobežojumi ir Mārupē, kur autobraucējiem jārēķinās ar papildu braukšanas laiku, jo notiek Daugavas ielas (autoceļš P132) pārbūves darbi. Tur ir ieviesti ātruma ierobežojumi un divos posmos satiksme tiek regulēta ar luksoforiem.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir uz autoceļa Jēkabpils-Rēzekne (A12), kur posmā no Varakļāniem līdz Viļāniem ir pieci luksoforu posmi, tos var izbraukt 45 minūtēs. Remontdarbi notiek arī uz tilta pār Aivieksti uz Daugavpils šosejas (A6) un satiksme no Daugavpils puses tiek novirzīta pa apbraucamo ceļu caur Glāzniekiem, virzienā no Rīgas satiksme notiek pār tiltu.

Šonedēļ tiks uzsākti seguma atjaunošanas darbi Daugavpils šosejas (A6) nepilnu trīs kilometru garā posmā no Klidziņas, Aizkraukles virzienā. Satiksme vienā posmā tiks regulēta ar luksoforiem.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz citiem autoceļiem:

Vidzemē

  • uz autoceļa Cēsis-Vecpiebalga-Madona (P30) posmā no Cēsīm līdz Ģūģeriem (2,14.-8,02. km) - divos posmos satiksmi organizē ar luksoforiem, tos var izbraukt 20 minūtēs;
  • uz a/c Augšlīgatne-Skrīveri (P32) posmā no Madlienas līdz pārvadam pār autoceļu Tīnūži-Koknese (P80) (47,20.-60,29. km), kur astoņos posmos satiksme tiek organizēta ar luksoforiem, tos var izbraukt 45 minūtēs;
  • uz a/c Augšlīgatne-Skrīveri (P32) posmā no ceļa Tīnūži-Koknese (P80) līdz Skrīveriem (61,27.-71,27. km), kur piecos posmos satiksme tiek organizēta ar luksoforiem, tos var izbraukt pusstundā;
  • uz a/c Pļaviņas-Madona-Gulbene (P37) posmā no pagrieziena uz Kaipiem līdz pagriezienam uz Gulbīti (71,5.-80,43. km), kur ir seši luksoforu posmi, tos var izbraukt 40 minūtēs.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā