Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Mirušais Polijas pilsonis nav bijis helikoptera pilots, vēsta raidījums

© Ekrānšāviņš no video

Svētdienas pēcpusdienā traģisks negadījums noticis Priekules novada Gramzdas pagastā, kur rallija "Liepāja" laikā nogāzies helikopters. Jaunākā informācija liecina, ka mirušais Polijas pilsonis nav bijis lidaparāta pilots.

LTV raidījums "Panorāma" svētdienas vakarā vēsta, ka helikopterā atradušies četri vīrieši. Viens no viņiem gājis bojā, bet vēl trīs šobrīd atrodas slimnīcā Liepājā. Diviem no viņiem ir politraumas, viņi nav pie samaņas. Trešais cietušais guvis kāju traumu.

Zināms, ka traģēdijā dzīvību zaudējis vīrietis no Polijas. Pretēji iepriekš izskanējušai informācijai, ka tieši viņš, iespējams, bijis lidaparāta pilots, LTV "Panorāma" vēsta, ka viņš bijis tikai helikoptera pasažieris.

Tāpat zināms, ka lidaprāts rallijā laikā izmantots, lai skatītāji sacensības varētu vērot no gaisa. Trīs no helikoptera pasažieriem bijuši rallija apmeklētāji.

Ap plkst.19:00 lidaparāts novilkts no lauka, kurā tas nogāzies. Jau iepriekš informējām, ka lidaparāts nogāzies pēc tam, kad aizķēris elektropārvades līniju. Helikopters tiks nogādāts Rīgā sīkākai ekspertīžu veikšanai.