Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Vēja postījumi Latvijā: Nolauzti koki apskādē auto; bloķēts arī ceļš

© Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

Ceturtdien Latviju sasniegusi šī rudens pirmā vētra. Kā ierasts, tad šādos laikapstākļos policija un glābēji informē par vēja radītajiem postījumiem.

Portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, ka 14.septembrī pulksten 11.07 Liepājā, Oskara Kalpaka ielā, kādā pagalmā konstatēts, ka trīs automašīnām stiprā vēja laikā ir uzkritis koks. Bojāta automašīna "Audi A6".

AP/ SCANPIX

Plkst.11.12 Aizputes novadā, Kalvenes pagastā, uz autoceļa Rīga - Liepāja konstatēts, ka stiprais vējš nolauzis koku. Tas nokritis uz ceļa, aizņemot vienas ceļa joslas pusi. Uz notikuma vietu izbraukuši VUGD darbinieki, lai atbrīvotu brauktuvi. Cietušo nav. Ceļš atbrīvots ap pulksten 12.30.

Grobiņas novada Medzes pagastā pulksten 11.14 uz autoceļa Grobiņa-Ventspils stiprā vēja dēļ nolūzis koks uzgāzies uz brauktuves, bloķējot vienu joslu. Notikuma vietā ieradās a/s "Sadales tīkls" darbinieki, kuri uzsāka brauktuves atbrīvošanu. Cietušo nav. Pulksten 11.30 brauktuve tika atbrīvota. Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga portālam arī pastāstījusi, ka policijā pulksten 12.10 saņemta informācija arī par vēja nogāztu koku Ventspils ielā Liepājā, kurš daļēji aizšķērso satiksmi.

Avots: liepājniekiem.lv