Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

(Ne)cilvēks iemet kaķi maisā un izmet to kā atkritumu, patversme nikna

© Tukuma dzīvnieku patversme

"Mēs dzīvojam lēni pūstošā sabiedrībā...," skumji secina Tukuma dzīvnieku patversme.

Slimnīcas teritorijas sētnieks šorīt bija ļoti pārsteigts par krūmos atrasto maisu! Nesot to uz konteineru, tas "atdzīvojās" un sāka ņaudēt! Nezinu, ko nekastrētais runčuks bija izdarījis savam saimniekam, ka tik drausmīgā veidā īpašnieks atbrīvojās no sava kaķīša?! Palūkojieties uz kaķi un padomājat, kuram tāds varēja būt un vairs nav?! Daļa cilvēku ir palikuši tik nodevīgi, gļēvi, un tādi izraisa riebumu. Dvēsele pūst, sirds pārvēršas par akmeni... Ko cilvēks var saviem bērniem iemācīt - kā dzīvi dzīvot, kā justies ceļoties un aizmiegot?!

Tukuma dzīvnieku patversme

Nevienam nav dotas tiesības pazemot un pakļaut nelaimei vājāku un neaizsargātāku! Kaķu vairotāji, akmens arī jūsu lauciņā! Ir kaķu pārprodukcija, un jūs esat līdzvainīgi, kad kuplāks kļūst pamesto un apnikušo kaķu pulks!

Jūs nenesat atbildību par savu "labās rokās" atdoto kaķēnu likteni! Patversme sterilizē un piedāvā bezmaksas sterilizāciju kaķu un suņu īpašniekiem! Zūd uzticība pret līdzpilsoņiem, un paralēli aug naids un riebums pret tiem! Kāds teiks: “Kā tā var runāt?!”, Saskaroties ar cilvēku bezatbildību un ņirgāšanos par dzīvniekiem daudzu gadu garumā, reizēm gribas rokās paņemt mietu...
Atbalstiet, lūdzu, kārtējo cilvēka pamesto upuri - kaķi maisā! 90006089 " raksta patversme.