Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Restorāns ģimenei – "Hercogs"

HERCOGS. Lai arī restorāns atrodas privātmāju rajonā, kur viegli novietot arī auto, pašā restorānā mierīga pasēdēšana divvientulībā nesanāks – apkārt valdīs rosība un bērnu smiekli © Ojārs LŪSIS, Neatkarīgā

Kur brīvdienās aiziet kopā ar bērniem, lai restorāna apmeklējums nepārvērstos par nepatīkamu piedzīvojumu? Kur paēst biznesa pusdienas vidē, kas rosina iztēli un apetīti, maksājot salīdzinoši maz, bet gūstot patiesu baudu no maltītes? Vietējiem iedzīvotājiem un visiem citiem, kam nav slinkums aizbraukt līdz Mārupei, ir šī lieliskā iespēja – tas ir restorāns Hercogs.

«Mēs vēlamies, lai cilvēki uz restorānu aizietu vismaz trīs reizes mēnesī, nevis trīs reizes gadā, tāpēc ģimenes restorāni Hercogs piedāvā zemas cenas, augstu apkalpošanas līmeni, servisu un ērtības, kas pieejamas dažādas maksātspējas cilvēkiem. Arī astoņdesmitgadīga vecmāmiņa savu dzimšanas dienu vēlas nosvinēt godam, nepārmaksājot un saņemot draudzīgu un vienlaikus respektablu apkalpošanu,» teic restorānu Hercogs īpašnieks Andris Rūmītis.

ĒDIENKARTĒ nav kulinārijas brīnumu, bet ēdiens sagādās prieku gan acīm, gan garšas kārpiņām, pārliecināts ir restorāna vadītājs Oskars Evaltovičs / Ojārs LŪSIS, Neatkarīgā

Hercogs ir draudzīga vieta - šeit laipni tiek sagaidīts jebkurš apmeklētājs, no maza bērna līdz sirmgalvim. Pateicoties draudzīgajai atmosfērai, garšīgajiem ēdieniem un lieliskajai atmosfērai, restorāns Hercogs ir kļuvis ļoti populārs. Šeit pusdienot ierodas aizņemti ļaudis, jo biznesa pusdienu piedāvājums izmaksā vien 6,50 vai 6,80 eiro, turklāt izvēlē ir 3 dažādas uzkodas, 4 otrie ēdieni, 3 zupas un deserts.

Ļoti iecienīts Hercogs ir kristību reizēs, dzimšanas dienās un bērnu ballītēs, ka arī aizvien biežāk šo vietu jaunlaulātie izvēlas kāzu pusdienām ar tuvākajiem cilvēkiem, lai vēlāk dotos ceļojumā. Restorāns piedāvā klāt galdus un apkalpot arī korporatīvos pasākumu, restorānā piedāvājot vietas līdz pat 80 viesiem, bet izbraukumā tiks galā par ar tūkstošiem ēdāju. Tāpat Hercogs piedāvā sagatavot un piegādāt auksto un silto galdu svinību reizēm klienta mājās. «Mums ir ļoti svarīgi, lai klienti būtu apmierināti ar saņemtā pakalpojuma kvalitātes, kvantitātes un cenas atbilstību. Mums tas izdodas, tāpēc pastāvīgo klientu kļūst arvien vairāk,» teic Mārupes Hercoga vadītājs Oskars Evaltovičs.

BĒRNIEM: «Pirmo restorānu atvērām Jelgavā, Hercoga Jēkaba laukumā, jau pirms astoņiem gadiem. Pašam ir mazi bērni, un labi zinu, ka restorāna apmeklējums vecākiem var izvērsties visai nepatīkams, jo mazajam vajag kustēties, bet restorāna koncepts nav to paredzējis. Jelgavas restorānā iekārtojām bērnu stūrīti ar aizraujošām nodarbēm, bet Mārupē jau mums ir rotaļu istaba. Kamēr tiek gatavota maltīte, mazais var spēlēties, bet vecāki netraucēti malkot vīnu un nodoties sarunām,» stāsta Andris Rūmītis / Ojārs LŪSIS, Neatkarīgā

Nupat restorāns Hercogs ir atvērts Ķīpsalā bijušā restorāna Fabrika vietā. Koncepts paliek iepriekšējais - ērts ģimenēm, par labu cenu un augstā kvalitātē.