Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Lembergs par Vaikules uzstāšanos: Profesionāla dziedātāja, bet nezina vārdus

© Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Otrdien, 8.augustā, notika Ventspils mēra Aivara Lemberga iknedēļas preses konference, kuras laikā viņš arī informēja par aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajiem pilsētas svētkiem.

"Mēs arī pilsētas svētku izanalizēsim. Ir veiksmes un arī neveiksmes. Pirmo reizi parādījās tehniskas problēmas. Iespējams, kādam nāksies atvadīties no amata, jo situācija, ka nav elektrības, nedrīkst būt, kā tas bija promenādē noslēguma koncertā," norāda pilsētas mērs.

Viņaprāt, nav bijis arī veiksmīgi izvēlēts repertuārs noslēguma daļai. "Vājākais pēdējos desmit gados, ko es vispār atceros".

Runājot par dziedātājas Laimas Vaikules uzstāšanos, Aivars Lembergs norādīja, ka viņam licies, ka bijis ne visai piemērots repertuārs, vecs repertuārs. "Sliktākais, ka izrādījas, ka viņa nezina vārdus. Viņai vajadzēja monitoru, kur ir vārdi. Savukārt, tas uz brīdi nodzisa, jo to baroja dīzeļģenerators. Un viņa nezināja vārdus, tāpēc nevarēja turpināt koncertu. Kā tas var būt? Profesionāls dziedātājs, bet nāc uz izrādi, nezinot vārdus? Nu tā ir galīga nolaidība. Tā nav profesionāla attieksme," preses konferencē norādīja A. Lembergs.

Runājot par koncertu kopumā, pilsētas mērs norādīja, ka atsauksmes ir labas un tas ir galvenais.