Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Noderīga informācija šoferiem, kuru ceļš ved uz Latgali

© Kaspars Krafts, F64 Photo Agency

Visā valsts teritorijā notiek ceļu remontdarbi, tāpēc aicinām autovadītājus, plānojot savus braucienus, iepazīties ar satiksmes ierobežojumiem VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC) mājas lapā www.lvceli.lv.

Visilgākais papildu laiks ceļā būs jāpavada maršrutā Varakļāni - Ludza, kur remontdarbu laikā darbojas 22 luksofori. Trīs remontdarbu posmi uz autoceļa Rēzekne - Gulbene, posms no apvedceļa līdz pašai Rēzeknei ir slēgts. Vairāk par stundu nepieciešams, lai izbrauktu posmu no Daugavpils līdz Medumiem (A13) kur remontdarbu laikā ir seši luksoforu posmi.

Šo pirmdien, 7.augustā, būvnieki sāks ceļa seguma nomaiņu rotācijas aplī uz Rīgas apvedceļa A5 pie Rīgas HES. Turpinās arī remontdarbi ap Ķeguma HES remontdarbi, tāpēc satiksme pāri HES tiltam tiek periodiski slēgta.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem:

Valmieras šoseja A3

• No Braslas tilta līdz Straupei - trīs luksoforu posmi, posmu var izbraukt pusstundā.

Egons Ansbergs, F64 Photo Agency

Daugavpils šoseja A6

• No Aiviekstes tilta līdz Jēkabpilij - divos līdz trijos posmos satiksmi organizē satiksmes regulētāji, posmu var izbraukt pusstundā;

• no Krāslavas Baltkrievijas virzienā - aktīvu būvdarbu laikā satiksmi organizē satiksmes regulētāji un ar luksoforiem, posmu var izbraukt nepilnā pusstundā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā