Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Sestdien ceļu satiksmes negadījumos cietis 21 cilvēks

© f64

Aizvadītajā diennaktī valstī ceļu satiksmes negadījumos cietis 21 cilvēks, bet divi gājuši bojā, informē Valsts policijā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi. No tiem 28 notikuši Rīgā un tās apkārtnē, 13 - Latgalē, septiņi - Vidzemē, pieci - Zemgalē un četri Kurzemē.

Iepriekš jau ziņots, ka Jāņu dienas rīts uz Latvijas ceļiem bijis traģisks - autoavārijās dzīvību zaudējuši divi cilvēki.

f64

Viens traģisks satiksmes negadījums šorīt plkst.6.23 noticis Saldus novada Rubas pagastā, kur automašīna "VW Caravelle" nobrauca no ceļa un apgāzās, kā rezultātā dzīvību zaudēja viena persona, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Satiksmes uzraudzības un koordinācijas biroja priekšniece Vineta Mistre.

Savukārt plkst.7.40 Krāslavas novada Indrās automašīnas vadītājs netika galā ar auto vadību, automašīna iebrauca grāvī, apgāzās un atsitās kokā. Avārijā gāja bojā viena no personām, kas atradās automašīnā, bet otra persona guvusi miesas bojājumus un nogādāta slimnīcā.