Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Šorīt ugunsgrēkā bojā gājis vīrietis

© f64

Svētdienas rītā ugunsgrēkā gājis bojā kāds apmēram 37 gadus vecs vīrietis, ziņo Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inta Šaboha.

Nelaimes gadījums noticis Daugavpils novada Naujenes pagastā, uz kurieni plkst.5.57 steidzās glābēji. Notikuma vietā ar atklātu liesmu dega dzīvojamā māja 140 kvadrātmetru platībā un saimniecības ēkas 160 kvadrātmetru platībā.

Tāpat vakar plkst.8.23 VUGD saņēma izsaukumu uz Kuldīgas novada Pelču pagastu, kur 42 kvadrātmetru platībā dega vienstāvu dārza māja. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās divi vīrieši, no kuriem viens bija cietis un nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Attēlam ir ilustratīva nozīme / Aigars Eglīte/ F64 photo agency

Plkst.14.28 tika saņemts izsaukums uz Ķekavas novada Daugmales pagastu, kur ar atklātu liesmu dega kūts ēka 280 kvadrātmetru platībā. Glābēji no degošās ēkas izglāba trīs pīles un trīs vistas.

Savukārt plkst.1.33 tika saņemts izsaukums uz Saldus novada Novadnieku pagastu. Notikuma vietā dega divstāvu dzīvojamā māja 375 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas saviem spēkiem evakuējās četri cilvēki.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 65 izsaukumus, no kuriem 34 bija uz ugunsgrēkiem, 19 uz glābšanas darbiem, bet 12 no izsaukumiem bija maldinājumi.