Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Aculiecinieks neizpratnē: Ātrās ēstuves darbinieki smēķē turpat, kur gatavo

© F64 Photo Agency

Maija beigās kāds sociālā tīkla facebook lietotājs ievietojis ierakstu, kurā paudis sašutumu par redzēto kādā ātrās apkalpošanas restorānā Jelgavā.

Portāls "Jelgavniekiem.lv" vēsta, ka jelgavnieks iemūžinājis, kā divi ātrajā ēstuvē "McDonald`s" strādājoši puiši ēdnīcas virtuvē smēķē. Kā pievienotajā tekstā norādījis video autors, darbinieki viņam paskaidrojuši, ka doties ārpus telpām smēķēt nav iespējams.

Aģentūras, kā pārziņā ir „McDonald`s” - „MM&A|Hill+Knowlton Strategies” projektu vadītāja Ieva Erta portālam "Jelgavniekiem.lv" norādījusi, ka „McDonald's” vienmēr nodrošina tīru un drošu vidi restorānu viesiem, tādēļ konkrētā darbinieka rīcība bijusi absolūti nepieņemama. "Mums ir ļoti žēl, kas šāds atgadījums noticis, taču saviem viesiem varam apliecināt, ka esam nekavējoties reaģējuši un rīkojušies, lai šāda situācija vairs nekad neatkārtotos. "McDonald`s" restorānos tiek ievēroti visstingrākie higiēnas noteikumi un tie attiecas uz visiem uzņēmuma darbiniekiem," uzsver uzņēmuma pārstāve.