Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

PALĪDZĒSIM: Ārkārtīgi meklē cilvēkus, kuri zina, kas noticis ar kādu ģimeni

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Kāds vīrietis sociālajā tīklā facebook lūdzis līdzcilvēku palīdzību, lai atšķetinātu gadiem neatminētu mīklu.

"Sveicieni visiem! Internets un facebook lietotāji ir nepārspējami. Pienācis laiks man lūgt jums palīdzību atšķetināt man gadiem neatminamu mīklu. Vēlos uzzināt, kas vairākus gadus atpakaļ notika Liepājā. Vēlos iegūt kādu man ārkārtīgi nozīmīgu informāciju (jebkādu - labu vai sliktu) par brāli - Marlenu Lanku, kurš dzimis 1972.gada 17.janvārī, bet miris 2009.gadā. Mazi būdami tikām izšķirti - vecāko audzināja Katrīna Bergs/a, otru- mani adoptēja 1977.gadā, arī jaunāko brāli Jāni adoptēja."

Attēlam ir ilustratīva nozīme / Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

"Paldies labiem cilvēkiem, kas palīdzēja atrast jaunāko brāli Jāni. Esam laimīgi satikušies pēc ļoti, ļoti daudzu gadu šķirtības. Zināms mūsu tēva vārds - Visvaldis Lanka Jāņa dēls, mātes vārds - Anna Lanka Vladimira meita (mirusi 1998.gadā). Zinu, ka mamma strādājusi par medmāsiņu kādā slimnīcā Liepājā. Varbūt jūsu vecāki, vecvecāki vai citi radi, draugi un tuvinieki ko var pastāstīt. Diemžēl Arhīvs un citas valsts iestādes ir diezgan skopas informācijas sniegšanā. Daudz kas ir miglā un pretrunās tīts, un man neizprotams."

Ieraksta autors Ojārs Zīle norādā, ka būs no sirds pateicīgs ikvienam cilvējam, kurš spēs viņam palīdzēt un sniegs jebkādu informāciju par viņa ģimeni.