Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Skelets apvilkts ar ādu, iekaisušas actiņas; glābsim smagi cietušu runčuku

© facebook.com

Sociālajā tīklā facebook kārtējo reizi ievietots lūgums palīdzēt smagi slimam kaķim.

"Runčuks ļoti vārgs, skelets apvilkts ar ādu, iekaisušām actiņām, jau atsakoties ēst tika pamanīts kādā pagalmā vēlā vakara stundā.. Kolēģe knapi pārkāpusi pār mājas slieksni pēc garas 'brīvdienas' braucienos par un ap ielas bēdu astainīšiem, ģērbās atkal un steidzami devās, lai pēc iespējas ātrāk bēdīgā stāvoklī esošo runčuku nogādātu klīnikā," norādīts ierakstā sociālā tīkla facebook lapā "Palīdzēsim dzīvniekiem".

Runčuka svars šobrīd ir vien 2.5 kilogrami. "Iekārtojām stacionārā, uzsākām ārstēšanu, pirmais posms ritēja veiksmīgi, bet tad bija pēkšņš smags kritiens atpakaļ.. Kriksis ļoti nobiedēja gan mūs, gan ārstus.. Pēkšņi notika straujš pasliktinājums, sacēlās augsta temperatūra, pilnīgs apetītes un spēku zudums, apātiskums, bezspēks.. Katra stunda varēja būt izšķirošā.. Steidzami bija nepieciešams veikt papildus izmeklējumus un diagnostikas, paralēli nomainot ārstēšanas kursu, vēlāk to koriģējot atkal un vēlreiz, paralēli konsultējoties arī ar citiem ārstiem. Ir veiktas vismaz 3 asins analīzes, 3 sonogrāfijas, vairāki speciālie testi, koriģēti ārstēšanas un speciālās diētas kursi, gādājot arī papildus zāles. Kritiena brīdī pārdzīvojumi bija lieli, nebija zināms, kā būs.. Liels paldies dakteriem par visu pretimnākšanu. Kopīgiem spēkiem pēc kāda laika izdevās stāvokli stabilizēt, bet svars kā nepieauga tā nepieauga. Veicām atkal papildus konsultācijas, gādājot papildus uzturošās zāles un šobrīd beidzot mums ir liels prieks - Kriksītim svars ap 3kg, veiktie ārstēšanas kursi un speciālās diētas devuši pozitīvus rezultātus."

Šobrīd runčukam ļoti nepieciešamas divas lietas- pagaidu mājas Rīgā un finansiālais atbalsts, lai varētu nodrošināt ārstēšanai nepieciešamās zāles.

Ikviens, kurš ir gatavs palīdzēt finansiāli, lūgts to darīt šeit:

PALĪDZĒSIM DZĪVNIEKIEM BIEDRĪBA
reģ.nr. 40008201966
ziedojuma konts: LV51HABA0551035583355
mērķis: ziedojums vārgajam runcītim Kriksītim (Pušok), veterinārajām izmaksām, klīnikas rēķiniem
PayPal: palidzesim.dzivniekiem@gmail.com