Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Pircēja šokēta: Apsargu rīcības dēļ nekad vairs nesperšu kāju šajā veikalā

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Kāda pircēja portālam "liepājniekiem.lv" pastāstījusi savu rūgto pieredzi par iepirkšanos lielveikalā un pēc tam piedzīvotajiem nepatīkamajiem un kaunpilnajiem mirkļiem.

Kāda liepājniece portālam "liepājniekiem.lv" pastāstījusi, ka lielveikalā "Rimi" viņu nepamatoti aizturējuši un pārbaudījuši veikala apsargi. Sievietei izkratīta soma, iepirkuma maisiņš, pat drēbes. Kundzes mantās gan nekas netika atrasts, tomēr viņu nepatīkami pārsteigusi apsargu rīcība, kuri vien sausi atvainojušies par misēkli.

"Nekad mūžā vairs kāju šajā veikalā nesperšu un aicināšu tā darīt arī savus radus un draugus, ja nevēlas tikt publiski apkaunoti!" sašutumu pauž aizvainotā sieviete, kuras vārds laikrakstam "Kurzemes vārds" ir zināms, taču viņa to nevēlas publiskot. "Iet tur un atkal redzēt tos pašus apsardzes darbiniekus? Nu ne! Tad jau labāk iztikšu bez "Rimi" pakalpojumiem! Un iesaku citiem arī par to padomāt. Atcerieties, ka katram jūsu solim ar videokamerām seko apsardzes darbinieki, un nevar zināt, ko viņi no tā secina!" brīdina sarūgtinātā pircēja.

Notikums risinājies 11. aprīlī ap pulksten 12.Sieviete samaksājusi par produktiem, tad pēkšņi pie viņas pienācis apsargs, kurš aicinājis viņu līdzi. Nelielā telpā blakus informācijas centram vēl viens apsardzes darbinieks licis sievietei parādīt somas saturu. Viņa visu saturu izbērusi uz galda. Tad apsardzes darbinieks pārbaudījis iepirkumu maisiņu. Visbeidzot palūdzis sievietei novilkt virsjaku. Neatradis neko aizdomīgu, apsardzes darbinieks atvainojies un ļāvis sievietei iet. "Kāpēc vispār jūs mani pārbaudījāt?" viņa vaicājusi. "Jūs likāties tāda nervoza," atbildējis apsargs.

AVOTS: liepājniekiem.lv