Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Jūrmalciema pludmalē atrodams kas patiesi neparasts

© Ekrānšāviņš no liepājniekiem.lv

Portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, ka kāds Jūrmalciema iedzīvotājs sašutis par to, kas šobrīd mētājas pludmales smiltīs.

Februāra beigās, marta sākumā krastā izskalots beigts ronis. Par to vairākkārt ziņots Nīcas novada domes amatpersonām, taču dzīvnieka ķermenis aizvien nav savākts, raksta laikraksts "Kurzemes vārds".

"Zvanīju Petermanim, Šakalam, Pašvaldības policijai. Atteikt neviens neatteica, saka - paldies, ka ziņojāt, savāksim. Bet jau divi mēneši pagājuši, tūlīt sāksies tūrisma sezona, bet pašā liedagā aizvien stāv līķis," jūrmalciemnieks skaidro situāciju. "Skats nav patīkams - vārnas lido, lapsas plēš." Pats saviem spēkiem mirušo dzīvnieku arī nevarot savākt: "Nav jau nekāds žurkulēns! Puse gaļas jau vēl ir."

Vīrietis uztraucas, ka drīz sāks braukt atpūtnieki, tostarp, ārzemnieki, bet liedagā viņus sagaidīs skelets. Mirušais dzīvnieks izskalots visnotaļ populārā pludmales vietā. "

Ierodoties norādītajā vietā, "Kurzemes Vārds" pārliecinās, ka skelets tiešām atrodas tieši pretī noejai uz jūru. Tomēr skats nav tik baismīgs, kā varētu iztēloties pēc apraksta. Dzīvnieka līķi sadalīšanās stadijā daļēji jau klāj smiltis. Nepatīkama smaka nav jūtama.

AVOTS: liepājniekiem.lv.