Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Sociālajā mājā līdz nāvei nospārda kucēnu

© Dzīvnieku patversme "Lauvas sirds"

Piektdien Liepājas pilsētas pašvaldības dzīvnieku patversme "Lauvas sirds" sociālajā tīklā facebook informēja, ka klīnikā nogādāts nosists divus mēnešus vecs kucēns. Patversmes pārstāvji izteica cerības, ka izdosies atrast vainīgo, kurš tik nežēlīgi izturējies pret kucēnu. Laikraksts "Kurzemes vārds" informē, ka zināms, kurš šo šausminošo noziegumu pastrādājis.

Portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, ka laikraksts "Kurzemes vāds" noskaidrojis, ka kucēnu nogalinājis kāds ierebis sociālās dzīvojamās mājas iemītnieks. Dzīvnieka kliedzienus izdzirdējusi sociālās dzīvojamās mājas aprūpētāja, kura par to ziņojusi dzīvnieku patversmes "Lauvas sirds" dzīvnieku ķērājam.

Suņu ķērājs Andris Tols laikrakstam pastāstījis, ka ap sešiem vakarā piezvanījusi dežuranti, kura sacījusi, ka paņēmusi sasistu sunīti, kuram pa muti un degunu tek asinis. "Steidzīgi sazvanīju veterinārārsti, aizbraucu dzīvnieciņam pakaļ un nogādāju viņu klīnikā," pastāsta suņu ķērājs Andris Tols."

Patversmes pārstāvis norādījis, ka mazā radībiņa bijusi tik ļoti cietusi, ka spējusi vien smilkstēt. Sunīša sitējs esot zināms, un viņš savu vainu neesot arī noliedzis, liecina "Kurzemes Vārds" rīcībā esošā informācija.

Policijas pārstāve Madara Šeršņova norādījusi, ka par notikušo sākts kriminālprocess. Ir nozīmētas ekspertīzes, apzinātas iesaistītās personas un notiek izmeklēšana.

AVOTS: liepajniekiem.lv