Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Jauna informācija par traģisko jaunietes nāvi Daugavpilī

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Aizvadītajā nedēļā portāls "gorod.lv" vēstīja par traģēdiju Daugavpilī. Pēc kritiena no kādas daudzstāvu ēkas 12.stāva mirusi nepilngadīga meitene. Kamēr policija par notikušo sākusi kriminālprocesu, tikmēr žurnālistiem izdevies aprunāties ar vīrieti, kurš negadījuma naktī devies mājās un uzzinājis par notikušo.

Portāls "gorod.lv" informē, ka žurnālisti aprunājušies ar vīrieti, kurš neilgi pēc notikušā uz notikuma vietu izsaucis mediķus. Viņš pastāstījis, ka naktī uz 23.martu pie viņa atnācis draugs. Abi uzpīpējuši, tad devušies mājās. Viņš nospiedis lifta pogu, kad pēkšņi izdzirdējis kliedzienus. Vīrietis pēc mirkļa izgājis uz balkona un paskatījiies uz leju. Sākotnēji nekas uz zemes nebija redzams, taču vēlāk viņš pamanījis, ka ārā uz zemes guļ meitenes ķermenis. Viņš nekavējoties devies pie meitenes, kur centies ar viņu runāt. Taču atbildi nav saņēmis.

Jau vēstīts, ka meitene, kura, iespējams, nokritusi no 12.stāva ēkas mira pa ceļam uz slimnīcu. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka pirms notikuma kopā ar mirušo bijusi vēl kāda meitene. Par notikušo sākts kriminālprocess.

AVOTS: gorod.lv