Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Vecāki neizpratnē: Autobusa šoferis pazemo ģimeni ar bērnu invalīdu

© F64

Kādai ģimenei, kurā viens no bērniem ir invalīds, nācies piedzīvot nepatīkamu atgadījumu kādā no braucieniem ar starppilsētu autobusu.

Raidījums "Bez tabu" vēsta, ka daudzbērnu ģimene, kurā viens no bērnieņim ir ar kustību traucējumiem kādu dienu devušies ar autobusu no Kuldīgas autoostas uz laukiem. Brauciena laikā ģimene lūgusi, lai viņus izlaiž konkrētā pieturā, tomēr autobusa šoferis šo lūgumu nav sadzirdējis un aizvedis ģimeni vienu pieturu tālāk.

Ģimenes galva raidījumam "Bez tabu" stāsta, ka iekāpjot autobusā tā šoferi informējuši, ka ģimene no autobusa jāizlaiž divas pieturas pirms Skrundas. Tā vietā šoferis ģimene izlaidis aptuveni kilometru tālāk, nekā ģimene lūgusi.

Raidījums "Bez tabu" norāda, ka konkrētās autobusa firmas pārstāvji ģimenei atvainojušies par šo gadījumu un paskaidrojuši, ka brīdī, kad viens no ģimenes bērniem šoferim brauciena laikā teicis, ka ģimene grib izkāpt norādītajā pieturā, autobusa ātrums bijis par lielu, lai strauji apstātos. Tāpēc pieņemts lēmums ģimeni izlaist nākamajā pieturā.