Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Šodien Liepājā un parīt Daugavpilī norisinās darba gadatirgus

© Lauris Aizupietis/F64

Šodien Liepājā un 9. martā Daugavpilī notiek starptautiskais darba gadatirgus Darbs un karjera 2017. Tā ir lieliska iespēja satikties darba devējiem un darba meklētājiem, lai vienotos par iespējamo darba attiecību uzsākšanu. Ieeja ir bez maksas!

Pasākumos Liepājā un Daugavpilī darba devēji informēs par saviem uzņēmumiem, brīvajām darba vietām, darba nosacījumiem, karjeras izaugsmes iespējām, kā arī veiks pirmās darba intervijas un atlasīs piemērotākos iespējamos darbiniekus. Gadatirgus apmeklētājiem Liepājā un Daugavpilī būs iespēja iepazīties arī ar ārvalstu darba devēju piedāvātajām vakancēm un darba intervijās pārrunāt nodarbinātības iespējas, kā arī saņemt konsultācijas par darba, izglītības, karjeras un biznesa iespējām gan Latvijā, gan citās Eiropas valstīs. Darba gadatirgū Daugavpilī notiks ne tikai individuālās konsultācijas un darba intervijas, bet arī darba un karjeras semināri ar Latvijas un Eiropas valstu ekspertu piedalīšanos.

Gadatirgū darbosies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) stends, kura apmeklētāji varēs saņemt speciālistu informāciju par NVA pakalpojumiem un iespējām iesaistīties dažādos apmācības vai nodarbinātības pasākumos, iepazīties ar aktuālajām vakancēm, kas reģistrētas NVA, kā arī saņemt karjeras konsultācijas.

Dalībai darba gadatirgū Liepājā ir pieteikušies 22 Latvijas darba devēji, bet Daugavpilī - 23 darba devēji. Darba meklētājiem abos darba gadatirgos tiks piedāvātas kopumā vairāk nekā 1200 brīvās darba vietas.

Darba gadatirgū Liepājā darba devēji piedāvās šādas vakances: administrators, apsardzes darbinieks, bārmenis, eksporta menedžeris, galdnieks, glābējs, elektromontieris, kasieris, kempinga administrators, krupjē, maiznieks, mārketinga speciālists, menedžeris, metālapstrādātājs, metālapstrādes darbgaldu operators, metinātājs, pakotājs, pārdošanas speciālists, pavārs, ražošanas iekārtu operators, ražošanas konstruktors, telefonists, veikala pārdevējs, viesmīlis, virtuves palīgs un citas.

Darba gadatirgū Daugavpilī tiks piedāvātas tādas darba vietas kā apdares darbu tehniķis, apdares darbu veicējs, autovadītājs, būvdarbu vadītājs, būvnieks, būvstrādnieks, ceļu būvdarbu vadītājs, ceļu būvstrādnieks, ceļu būvtehnikas vadītājs, elektromontieris, elektrotehniķis, gludināšanas operators, jumiķis, kasieris, klientu apkalpošanas speciālists, klientu pārdošanas konsultants, komplektētājs, konsultants, kosmetologs, manikīra speciālists, mazgāšanas operators, maiznieks, menedžeris, namdaris, pārdevējs, pavārs, pārtikas produktu ražošanas operators, programmētājs, profesionāla dienesta karavīrs, projekta vadītājs, struktūrvienības vadītājs, šuvējs, tāmētājs, testētājs, transporta strādnieks, veļas šķirotājs, zāles darbinieks, zemessargs, zvanu centra operators un citas.

Lai tikšanās ar darba devējiem un darba intervijas pasākumā būtu produktīvākas, darba meklētājiem ieteicams uz darba gadatirgu ņemt līdzi savu CV.