Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Šaušalīgi: Stopiņos kaķis pārrodas mājās ar bultu kaklā

© Larisa Kolmogorova/Facebook

Iepriekš ziņots, ka Stopiņu pusē kāds nežēlīgs cilvēks šauj uz dzīvniekiem. Iedzīvotāji sociālajos tīklos dalās ar informāciju un brīdina citus pasargāt savu mājdzīvniekus.

Ļoti satraukta ir kāda kaķa īpašniece, kuras mīlulis mājās pārradās ar bultu kaklā. "Rajonā starp Dzidriņām un Ulbroku, Stopiņu novadā jau gandrīz trīs nedēļas bija pazudis kaķis. Apkārt mājai ir mežs, tāpēc atrast pašiem bija grūti, kaut gan saucām katru dienu.

Šodien [6. februārī] beidzot pārradās, taču prieks ātri vien pārvērtās par šausmām. Kaķis kaut kādā veidā atnāca mājās ar MILZĪGU BULTU, kas gandrīz bija izgājusi viņam cauri.

Pēc bultas spriežot ierocis varētu būt arbalets, kā izmantošana vispār ir aizliegta, nerunājot jau par to, ka vispār tiek šauts kaķos apdzīvotā vietā. Tikko tika veikta operācija, šobrīd it kā viss ir stabili, taču nevar zināt vēl 100% līdz rītdienai.
Varbūt kāds redzēja kas to izdarīja, varbūt kāds zina kam ir šāds ierocis ar šīm bultām. Lūdzu SHARE, lai atrastu varoni vai varoņus, kā arī lai cilvēki zinātu, kas var notikt ar viņu dzīvniekiem šajā rajonā," raksta Larisa.