Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Februāris – Sveču mēnesis

© Publicitātes foto

Izsenis februāris Latvijā ir Sveču mēnesis, un 2. februāris ir Sveču diena.

Mūsu senči jau sen ir zinājuši un piekopuši sveču liešanas un dedzināšanas tradīcijas. Šodien sveču vieta mūsu ikdienā, protams, ir citādāka, bet nevar nenovērtēt to pozitīvo ietekmi uz telpas noformējumu un noskaņu. Februāris ir tumšs un auksts laiks. Latvijas ziemas ir neprognozējamas un dažādas, ar to mūsu zeme ir īpaša.

2. februāris arī ir ziemas vidus, un šajā laikā katram pietrūkst jau saules enerģijas, tāpēc sveces ar savu dzīvo liesmu un siltumu ir avots, kas spēj lielā mērā to mums dot. Varētu domāt, ka latviešiem īpašās Sveču dienas dēļ sveču lietošanai ikdienā vajadzētu būt ierastai, tomēr Eiropā, it īpaši Ziemeļvalstīs, sveču dedzināšana ir daudz ikdienišķāka. Bet pamazām arī Latvijā sveces arvien vairāk ienāk mūsu ikdienā un svētku brīžos.

Lai rosinātu pircējus iegādāties sveces, mūsu firmas veikals februāra mēnesī strādās gan darba dienās no pulksten 10.00 līdz 17.00 un arī sestdienās no 10.00 līdz 14.00.

Papildu aktivitātes veikalā būs:

1.-4.02. atlaides līdz 40%.

6.-11. 02. pirkumiem virs 50,00 eiro atlaide 50%.

13.-18. 02. atlaide 40% visām sarkanām un rozā svecēm + katram pirkumam «Dāvaniņa».

20.-28. 02. Sveču mēneša finiša akcija - «Nosaki savu atlaidi pats!»

2. februāris - Sveču diena!

• Firmas veikala darba laiks no pulksten 10.00 līdz 19.00, un atlaides līdz 40%.

• Ārā pie firmas veikala no pulksten 17.00 līdz 19.00 «Sveču simfonija», un šajā laikā - katram pirkumam virs 20,00 eiro «Karstais pārsteigums».

• Cita noderīga informācija vienmēr atrodama mūsu mājaslapā: www.balticcandles.lv.

Šodien sveces ir pieejamas ļoti dažādās formās un tiek ražotas no dažādiem izejmateriāliem. Svarīgākais tomēr ir izvēlēties sveces, kas ražotas pēc augstiem standartiem un nodrošina kvalitatīvu to degšanu.

Uzņēmums SIA Baltic candles Ltd un Dobeles sveces novēl katram atrast sveces labai noskaņai. Un vēlam ar sveču liesmām un enerģijas bagātu šo februāri.