Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Patversme nāk klajā ar skarbu vēstījumu

© Tukuma dzīvnieku patversme

Tukuma dzīvnieku patversme sociālajā medijā Facebook ir ievietojusi skarbu vēstījumu visiem patversmes nelabvēļiem.

Patversmes Facebook lapā ievietotā informācija vēsta:

''Skaudība,nenovīdība un tolerances trūkums...
Ja kādu brīdi tu jūties aizskarts,apvainots,tad ejot cilvēks pierod un ir brīži,kad tas liekas pat smieklīgi.

Ja neveicas ar smagu un ilggadēju darbu gūt atzinību un kāda uzslavu,tad datora klaviatūra ir lauciņš,kur var izpausties. Kā traktors,kurš pavasarī lauku mēslo,tas tik brauc ,tad pa labi lej,tad pa kreisi un jūtas iztukšots un gandarīts.
Ziedotāji esot naivi un patversme tos iežēlinot,rakstot žēlīgus rakstus... Nāksies atzīt,ka neesam tādi rakstu sastādīšanas virtuozi,kas par sakropļotu dzīvnieku varētu uzrakstīt,humora un satīras stilā.

Mati stāvus ceļās,kad oponenti ņemas patversmes līdzekļus kontrolēt un uzvaktēt,kādam nav slinkums pat VID uzrakstīt anonīmu sūdzību,lai pārbauda patversmes"miljonu "plūsmu... Neviens ziedotājs neuzticēs,neziedos naudu,nepārliecinoties par līdzekļu korektu izlietojumu! Kāds nesen sūrojās,ka neesot pietiekama atsaucība no ziedotāju puses,kā tad tā ,naivie ziedotāji gudrāki kļuvuši vai neuzticās kādam.

Atskaiti par līdzekļu izlietojumu un dzīvnieka veselības stāvokli var saņemt cilvēks,kurš palīdzējis,cilvēks,kuram patiesi rūp,kā slimnieks jūtas,cilvēks,kas ir no sirds palīdzējis un jūt tam līdz.

Lai negācijas ,intrigas un mēļošana pārvēršas kādā praktiski padarītā darbā un lai palīdzība dzīvniekiem,nepārvēršas par slimīgu sacensību vai konkurenci! Lai vārdu vietā runā padarīti darbi! Lai visiem veicas un daudz laimīgo stāstu!
Sakām ,PALDIES,visiem sirsnīgajiem ļaudīm,kurus patiesi satrauca,runčuka liktenis,paldies par uzmundrinājuma vēstulēm un atbalstu! JUMS,atkal ir izdevies paveikt brīnumu,jūsu laba vēlējumi un lūgšanas ir bijušas ļoti patiesas un sirsnīgas! Milzīgu un kaķiski murrīgu sveicienu, saviem draugiem sūta runčuks Kārlēns!''