Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Avārijā uz Liepājas šosejas iesaistītas Nīderlandes kravas mašīnas

© Valsts policija

Šorīt Liepājas šosejas posmā pie Lielupes tilta notikušajā ceļu satiksmes negadījumā iesaistītās kravas automašīnas ir ar Nīderlandes numurzīmēm, informē Valsts policijā (VP).

Patlaban satiksme Liepājas šosejas posmā pie Lielupes tilta aizvien ir bloķēta, tomēr to varētu atjaunot aptuveni plkst.13.30, liecina VAS "Latvijas Valsts ceļi" informācija.

Kā ziņots, šajā vietā - mazliet uz Rīgas pusi no Lielupes tilta - uz slidena ceļa noticis negadījums ar divām kravas automašīnām "Iveco" un "Mercedes Benz". Lai arī sākotnēji tika vēstīts, ka to piekabēs bija iekrautas vieglās automašīnas, VP norādīja, ka tur atradās smagās automašīnas.

Sākotnējā informācija liecina, ka priekšā braucošā kravas automašīna, slidenā ceļa dēļ saslīdēja, bet veiksmīgi uz brauktuves apstājās, taču aizmugurē braucošā kravas automašīna tai uzbrauca virsū. Sadursmes brīdī abas automašīnas nobraukušas no ceļa un apgāzušās, taču piekabes ir palikušas uz brauktuves un aizšķērsojušas to. Cietušo negadījumā nav, aģentūra LETA iepriekš noskaidroja VP.

Autovadītāji tiek aicināti ņemt vērā minēto satiksmes apgrūtinājumu un iespēju robežās apbraukt notikuma vietu pa citiem ceļiem, piemēram, pa Jelgavas šoseju vai Ventspils šoseju.

Daudzviet uz ceļiem veidojas apledojums, tāpēc jo īpaši svarīgi ievērot atbilstošu braukšanas ātrumu un distanci, informēja policijā.