Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Jelgavā tehnisku iemeslu dēļ evakuēts tirdzniecības centrs "Pilsētas pasāža"

© Valsts policija

Šodien ap plkst.19 Jelgavā "tehnisku iemeslu dēļ" evakuēts tirdzniecības centrs "Pilsētas pasāža", aģentūrai LETA atzina Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Sietniece.

Apmeklētāju evakuāciju veikuši veikala pārstāvji, savukārt VP ieradusies, lai atbilstoši ierastajai praksei šādās situācijās nodrošinātu sabiedrisko kārtību.

Vaicāta, vai policija konstatējusi kādu apdraudējumu sabiedrībai, Sietniece atbildēja noraidoši. Viņa piebilda, ka sīkāku informāciju par "Pilsētas pasāžas" evakuācijas iemesliem iespējams skaidrot pie veikala un būvvaldes pārstāvjiem.

Lielveikala vadītāja Solvita Gulbe uz aģentūras LETA zvaniem neatbildēja.

2006.gadā uzcelto lielveikalu "Pilsētas pasāža" apsaimnieko nekustamo īpašumu kompānija "Marno J", kurai pieder arī tirdzniecības centri "Zoom" Rīgā un "Jēkabpils centrs", kā arī viesnīca "Opera Hotel&Spa" Rīgā.

SIA "Marno J" ir dibināta 2001.gadā. Uzņēmuma pamatdarbība ir nekustamo īpašumu projektu attīstīšana un sava nekustamā īpašuma pārvaldīšana.

Uzņēmums pieder Jeļenai Sagateljanai - 95,68%, bet pārējās daļas pieder Armēnijā reģistrētajam uzņēmumam "LLC Marnoe Elite Real Estate". 2015.gadā uzņēmums strādājis ar 7,1 miljona eiro apgrozījumu un 1,48 miljonu eiro peļņu, bet pagājušā gada finanšu dati vēl nav apkopoti.