Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

TRAĢISKI skati paveras pēc avārijas uz Jūrmalas šosejas; miruši divi cilvēki

© Ekrānšāviņš, "Degpunktā"

Raidījums "Degpunktā" ziņo par kārtējo šausminošo autoavāriju uz Jūrmalas šosejas, kur no lūžņiem atbrīvoti gan dzīvi, gan miruši cilvēki.

Smagā avārija uz Jūrmalas šosejas Valtera prospekta krustojumā ar Dāvja ielu notika otrdienas, 6. decembra, vakarā. Hyundai vadītājs ceļu krustojumā neievēroja apstāšanās zīmi un aiztraucās pāri krustojumam, kur, iespējams, pat nebremzējot uzbrauca ceļazīmei un ietriecās milzīgā ceļmalas priedē, vēsta raidījums.

Notikuma vietā ieradās mediķi un glābēji, lai no automašīnas dzelžiem atbrīvotu ievainotos cilvēkus. Viens cilvēks notikuma vietā mira, bet vēl viens - slimnīcā. Kopā automašīnā atradās četri pasažieri. Automašīnas šoferis atļāvies no notikuma vietas aizbēgt, taču nekur tālu nav ticis - policisti ar kinologiem tuvējā mežā vīrieti ir atraduši.

"Degpunktā" ziņo, ka norisināsies izmeklēšana, lai noskaidrotu notikušā apstākļus, taču automašīnā tika redzētas vairākas alkohola pudeles un kāda pasažiera kabatās atrastas arī šļirces. Ekspertīzes noteiks, vai šoferis bijis reibumā.