Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

JELGAVĀ varēs bez maksas pārbaudīt savu auto

© F64

9. maijā jelgavniekiem būs iespēja bez maksas pārbaudīt sava transportlīdzekļa atbilstību drošas satiksmes prasībām. Pārbaudes varēs veikt no pulksten 11 līdz pulksten 19 divās vietās pilsētā.

Pārbaudes notiks CSDD Jelgavas nodaļā, Satiksmes ielā 2a, kur tiks veikta auto elektronikas un drošības sistēmu diagnostiska, un pie DUS “Statoil", Brīvības bulvārī 1, kur varēs novērtēt riepu stāvokli (protektora atlikums, ražošanas gads), veikt nepieciešamo riepu spiediena korekciju, lampu gaismas stara novērtējumu un tamlīdzīgi.

Iepriekšējā reģistrēšanās pārbaudēm nav nepieciešama - autovadītājs pēc savas izvēles var apmeklēt kādu no šīm pārbaudes vietām, saņemot par to kartiņu, kura ir jānodod pie auto pārbaudes otrajā vietā. Autovadītāji, kas nodos kartiņas, kurās fiksēti abu pārbaužu vietu rezultāti, piedalīsies balvu izlozē un varēs laimēt vērtīgas ar auto ekspluatāciju un apkopi saistītas balvas - riepu komplektu, degvielas karti 100 eiro vērtībā, 24 stundu palīdzības polisi, drošas un ekonomiskas braukšanas apmācību.

Pasākuma laikā interesenti varēs uzdot jautājumus kvalificētiem auto aprūpes speciālistiem un gūt informāciju par mūsdienīgu auto diagnostiku, apkopi un uzturēšanu.

Servisa dienas turpmāk notiks divas reizes gadā - pirms vasaras un ziemas braukšanas sezonas.

Avots: jelgava.lv