Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Šovakar Jēkabpilī būs iespēja vērot gaisa balonu spīdēšanu un lidojumus

© jekabpils.lv

Šodien, 12.februārī, pēc pl.19:00 Daugavmalā pie tilta būs iespēja vērot Gaisa balonu vakara spīdēšanu un atsaites lidojumus.

Pasākuma norisē iespējamas izmaiņas, jo gaisa balonu pacelšanās ir atkarīga no laikapstākļiem. Aktuālajai informācijai sekojiet www.jekabpils.lv un pašvaldības sociālo tīklu kontos.

Pasākuma apmeklētājus lūdz parūpēties par laikapstākļiem piemērotu apģērbu. 

Jau vēstīts, ka neparastās kāzas un Pasaules Ginesa rekorda uzstādīšana notiks mīlestības tēmai veltītā un Latvijā nebijušā ziemas gaisa balonu festivālā “Love Cup 2016”, kas laikā no 11. līdz 14.februarim risināsies Jēkabpilī un tai līdzās esošajos Salas, Krustpils un Viesītes novados. Festivāls vienkopus pulcēs 30 vadošos balonu pilotus no tuvākām un tālākām zemēm. Bet festivāla kulminācija notiks 14.februārī -  Sv.Valentīna dienā,  kad laulājoties lidojuma laikā Latvijā tiks uzstādīts pasaules Ginesa rekordu – vislielākais vienlaikus lidojumā Gaisa balonā salaulāto pāru skaits!

Ginesa rekords ir pieteikts un ar nosaukumu „Largest airborde wedding” ir oficiāli reģistrēs pasaules Ginesa rekorda organizācijā, kas, aktivitātei noslēdzoties to oficiāli arī izziņos un organizatoriem izsniegs atbilstošu sertifikātu.

Avots: jekabpils.lv