Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Valsts prezidents reklamē Ogri un Boney M

© F64

Ar visai savdabīgu informāciju vakar no rīta saskārās masu saziņas līdzekļi – medijiem tika izplatīta preses relīze, kuras nosaukums vēstīja, ka «Latvijas Valsts prezidents aicina apmeklēt Ogres pilsētas svētkus, kuros uzstāsies leģendārā grupa Boney M».

Informācijai par Ogres pilsētas svētkiem bija pievienots fails mp4 formātā, kas apliecināja, ka Valsts prezidents Raimonds Vējonis nudien aicina uz šo pasākumu. «Mīļie ogrēnieši, tautieši, aicinu piedalīties Ogres novada svētkos! Tiksimies 1. augustā!» vēsta staltais prezidents, pēc kura īsās uzrunas uzreiz nogrand Boney M hita Daddy Cool ritmi, bet pēc tam klipā atrādās arī pārējie šā pasākuma mūziķi – grupa Credo, kā arī Rassell un Sabīnes Berezinas duets. Šī reklāma izskatās tik apšaubāma, ka rodas aizdomas, vai R. Vējoņa komanda maz zina par tādas eksistenci, vai arī viņš tik tiešām reklamējis svētkus un pie viena savulaik slaveno Boney M, kas pašlaik uzstājas ar nez kura atlējuma sastāvu. «Nē, viss ir kārtībā, tas ir ar mums saskaņots,» Neatkarīgajai apliecināja Valsts prezidenta Preses dienestā. «Viņš tiešām aicina uz pilsētas svētkiem, bet to ietvaros ir koncerts.»

«Tā kā prezidenta kungs jau kādu laiku dzīvo Ogrē, mēs palūdzām Valsts prezidenta kancelejai, vai viņš nevarētu ierunāt šādu aicinājumu. Kanceleja bija pretimnākoša, un šāds aicinājums tik tiešām tapa,» Neatkarīgajai pastāstīja koncerta producents Mārtiņš Marts Matisons. Klips nosūtīts visiem vadošajiem interneta portāliem, bet producents vēl nebija pārliecinājies, vai tas nopublicēts. Interneta vietnē Youtube tam gan lielas atsaucības nebija – līdz darbadienas beigām tikai 24 skatījumi. R. Vējonim piedāvāts arī pašam apmeklēt koncertu, taču viņš uz to netiks. «Jā, mēs piedāvājām [kancelejai] VIP ielūgumus ar atsevišķu piebrauktuvi, diemžēl prezidentam ir ļoti noslogots darba grafiks,» informēja M. Matisons.