Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

BSA Jelgavas filiāle atver jaunu maģistra studiju programmu

Bibliotēka ir viena no BSA spēcīgākajām pusēm. To izmanto ne tikai BSa, bet arī citu augstskolu studenti, kas šeit rod vajadzīgo literatūru latviešu, krievu un angļu valodās, skaidro bibliotēkas vadītāja Larisa Vazne (no labās) un mācību daļas vadītāja Natālija Umanska © F64

Baltijas Starptautiskā akadēmija (BSA) dibināta 1992. gadā, un jau 2000. gadā atvērta tās Jelgavas filiāle. Tātad pavisam drīz BSA svinēs savu 25 gadu jubileju un BSA Jelgavas filiāle svin savu 15. dzimšanas dienu jau šogad. Mainoties sociālajai un ekonomiskajai situācijai valstī, BSA stabili saglabā savu lomu Latvijas izglītības sistēmā arī Zemgales reģionā.

BSA Jelgavas filiālei pieder sava mācību ēka Ozolniekos, kur ir iekārtotas gan mācību telpas, gan bibliotēka, kuru labprāt izmanto gan BSA, gan citu augstskolu studenti, un mūsdienu datorklases. Mācību iestāde atrodas ļoti ērtā vietā, kur bez šķēršļiem var nokļūt gan jelgavnieki, gan citu Zemgales reģionu iedzīvotāji. Transporta satiksme ir ļoti ērta – uz mācībām var nokļūt gan ar vilcienu, gan ar autobusu vai mikriņu. Privātā autotransporta īpašniekiem ir iespēja novietot savu automašīnu pie mācību korpusa. Lekcijas pasniedz vadošie mācībspēki no Rīgas un Jelgavas. Pastāv iespēja studēt bilingvāli – vairākās valodās.

BSA piedāvā pamatstudiju un maģistrantūras studiju programmu plašu virzienu izvēli, kādas nepiedāvā Jelgavas un citas Zemgales novada augstskolas: tiesību zinātnes, sabiedriskās attiecības un mārketings, sociālais darbs, psiholoģija, uzņēmējdarbība.

Studēt Jelgavas filiālē ir tuvāk mājām un arī ekonomiski izdevīgāk – studiju maksa Jelgavas filiālē ir zemāka nekā Rīgā.

Pēdējos gados BSA Jelgavas filiālē ļoti pieprasīta ir BSA integrētās Baltijas Psiholoģijas un menedžmenta augstskolas piedāvātās pirmā un otrā līmeņa augstākās izglītības programma Sociālais darbs, bet šogad šajā nozarē arī Jelgavas filiālē tiks atvērta maģistrantūra Sociālais darbs. BSA pārstāvji norāda, ka praktiski visi šīs jomas studenti jau strādā attiecīgajā nozarē. Tāpat redzams, ka daudzi no esošajiem studentiem jau ir ieguvuši vienu augstāko izglītību un tagad turpina studijas augstākā līmenī.

BSA maģistrantūras programmu studentu grupām BSA piedāvā speciālus studiju nosacījumus. 

UZZIŅAI

Baltijas Starptautiskās akadēmijas Jelgavas filiāle 2015./2016. mācību gadam izsludina uzņemšanu:

Pirmā līmeņa augstākā izglītība

  • Pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programma «Sociālās palīdzības organizators», iegūstot sociālās palīdzības organizatora kvalifikāciju

Otrā līmeņa augstākā izglītība

  • Studiju programma «Uzņēmējdarbība», iegūstot uzņēmējdarbības vadītāja kvalifikāciju
  • Studiju programma «Tiesību zinātne», iegūstot juriskonsulta kvalifikāciju
  • Bakalaura studiju programma «Sabiedriskās attiecības», iegūstot sabiedrisko attiecību menedžera kvalifikāciju un bakalaura grādu tirgzinībās
  • Profesionālā bakalaura studiju programma «Psiholoģija», iegūstot psihologa asistenta kvalifikāciju
  • Profesionālo bakalaura studiju programma «Sociālais darbs»
  • Profesionālo maģistra studiju programma «Sociālais darbs».