Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Māmiņa izplata brīdinājumu iespējamu pedofilu Daugavpilī

© F64

Māmiņa Asja Bjakina sociālajā tīklā Facebook izplatījusi brīdinājumu visiem vecākiem un bērniem par kādu iespējamu pedofilu vai zagli, kurš uzmācoties bērniem.

Bjakina raksta, ka svētdien ap pusdienlaiku viņas 9 gadus vecais dēls "ķīmiķu rajonā" devies mājās no veikala un bērnam pienācis klāt kāds jauns, nepazīstams cilvēks, kurš sācis viņu iztaujāt.

"Sasveicinājās un sāka runāties. Mans bērns gribēja aizbēgt, taču jaunais cilvēks viņam nolika roku uz pleca un teica, lai viņš nebaidoties. Pēc dēla stāstītā vīrietis, turot roku viņam uz pleca, pavadījis viņu no krustojuma līdz rūpnīcai, līdz 13.skolai," māmiņa ziņo Facebook.

Jaunietis uzstājīgi uzdevis neskaitāmus personīgas dabas jautājumus, piemēram, kur viņš dzīvo, lai parāda māju, pastāsta, kurā klasē mācās, cik bieži iziet no mājas viens, vai nav vientuļi, vai mājās ir dators, kur strādā vecāki un cik bieži viņi ir mājās.

Pēc sarunas jaunietis esot noņēmis roku zēnam no pleca un teicis, ka gadījumā, ja viņi satiksies vēlreiz, zēns var droši viņam nākt klāt, jo viņi "tagad ir draugi".

Aizdomīgais svešinieks bijis aptuveni 20 gadus vecs un aptuveni 170 -175 centimetrus garš, ģērbies tumšā ziemas jakā, zilās dzīnsu biksēs un tumšas krāsas kurpēs.